Біографія Пасічник О.М.

Пасічник Олег Миколайович

Народився 9 червня 1982 року у місті Козятин  Вінницької області у сім’ї військовослужбовця.

 

Освіта:

 

У 1997 році закінчив 9 класів загальноосвітньої школи №1 м. Бердичева  та вступив до Бердичівського машинобудівного коледжу;

В 2000 році закінчив навчання в коледжі за спеціальністю «Правознавство», здобувши кваліфікацію юриста;

У цьому ж році вступив до Хмельницького університету управління та права,  який закінчив у 2006 році отримавши диплом спеціаліста за спеціальністю «Правознавство», здобувши кваліфікацію юриста.

У 2008-2009 роках навчався на денній формі навчання Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого  на факультет підготовки професійних суддів по закінченню якої отримав диплом магістра.

В 2016-2018 роках навчався у Житомирському національному агроекологічному університеті по закінченню якого отримав диплом магістра за спеціальністю «Економіка».

Трудова діяльність:

 

Розпочав трудову діяльність у 2000 році на ВАТ «Бердичівський комбікормовий завод» працював на посаді юрисконсульта.

2002-2007 роках працював на різних підприємствах приватного сектору економіки.

2007-2008 працював на посаді  провідного та головного спеціаліста сектора опіки та піклування служби у справах дітей виконавчого комітету Бердичівської міської ради. У 2010 році працював юристом ПП «Спайк плюс».

У липні 2010 року за результатами конкурсу призначений на посаду консультанта, а згодом, заступником начальника відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Житомирської обласної ради, де пропрацював до лютого 2016 року, після чого був призначений заступником директора Комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради.

В січні 2017 року призначений заступником начальника КП «Бердичівське МБТІ».

27.07.2017 рішенням Житомирської обласної ради № 725 призначений начальником комунального підприємства «Бердичівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради»

Сім’я:

дружина – Пасічник Любов Миколаївна, працює заступником керівника апарату Бердичівського міськрайонного суду;

син – Пасічник Ігор Олегович

донька – Пасічник Валерія Олегівна.