Довідка: Як заповняти форму онлайн замовлення 

Якщо Ви збираєтеся зробити замовлення документів на Ваше нерухоме майно, скориставшись формою онлайн-замовлення на сайті, необхідно, перш за все, чітко визначитися, який саме документ Вам необхідний.

Наприклад, Вам потрібна довідка про наявність нерухомого майна. Для цього необхідно обов’язково вказати Ваше прізвище, ім’я та по батькові, діючий номер телефону та адресу нерухомого майна у наступному порядку

1) район Житомирської області – необхідно вибрати район Вашої нерухомості у випадаючому списку. Якщо необхідного району немає – вибрати пункт списку “інший” і вписати від руки район у наступне поле “населений пункт”;

2) населений пункт – необхідно поставити кружечок біля потрібного виду населеного пункту;

3) вулиця, провулок, площа – необхідно поставити кружечок біля потрібного виду вулиці;

4) номер будинку, корпусу тощо.

Ми рекомендуємо, перш ніж натискати кнопку «Відправити замовлення», перевіряти правильність введених даних! Це дуже важлива для нас інформація, так як ми перевірятимемо її у реєстрі нерухомості. Після перевірки даних замовлення ми Вам зателефонуємо та уточнимо вид необхідного документа, термін виконання замовлення та авансову проплату.

Найчастіше наше підприємство виготовляє технічні паспорти та видає довідки про наявність нерухомого майна для фізичних осіб.

Розглянемо приклад правильного заповнення форми онлайн-замовлення.

Поля, позначені * – обов’язкові до заповнення.

  • Наше БТІ виготовляє документи для семи районів Житомирської області, тому виберіть у випадаючому списку свій район проживання.
  • Вид документа необхідно вибрати із випадаючого списку. Якщо у списку немає необхідного документа, виберіть «інше».
  • Номер Вашого паперового документа необхідно шукати у відповідному рядку на самому початку або в самому кінці документа.
  • Якщо документ без серії, вказуйте лише номер.
  • Якщо Ви не знайшли ні порядкового номера, ні номера реєстрації, вкажіть хоча б дату складення документу.
  • Якщо у Вас немає електронної пошти або Ви забули її адресу, електронну пошту можна не вказувати.

Увага! Вказані Вами дані важливі для перевірки замовлення співробітниками Бердичівського МБТІ і не передаються стороннім особам!